Lokaal en in de regio

De locatie van de camping staat een breed scala aan activiteiten op de thema's van de natuur. Afhankelijk van het seizoen kunt u zwemmen in het meer (lifeguarding in juli en augustus), vissen van april tot oktober, het maken van wandelen, paardrijden, mountainbiken, paddestoelen plukken, plukken bessen, enz ...
De nabijheid van de rivier de Allier kunt ook de praktijk alle watersporten (kanoën, raften etc ...). Voor de meer avontuurlijke van ponting (sprong schommel), de acrobranche (avontuur in het bos). Een middag op de boerderij kunt u genieten van biologische producten, een keer uit te voeren de hand, terug te keren dieren naar de stal. U kunt ook eten typische gerechten zoals aligot Auvergne, de truffels, stoofpot, etc ...
Meer kun je zien in de omgeving: De kant, de beroemde groene linzen, dorpen zoals Blesle, Lavaudieu, Arlempdes, La Chaise Dieu, Brioude, veel kleine kerken in gehuchten basiliek in de steden. Ally deze oude molens en deze molens, kastelen of als Domeyrat Polignac, Lafayette.
De kloven van de alliantie met het prachtige landschap. Le Puy en Velay met deze standbeelden en monumenten boven op de rotsen. Vulcania de buurt van Clermont Ferrand. De vulkaan park, het Park Livradois Forez.
We krijgen ook veel van de groep van oude auto's, motoren en enduro wedstrijden.
Tot slot moeilijk om alles wat er te doen in de omgeving in aanvulling op onze animatieprogramma lijst.
U om te ontdekken.
Brioude (17 km) Salmon Museum, Museum van Lace romaanse basiliek - Lavaudieu (17 km) Abdij, Carrefour glas in lood - Domeyrat (18 km) van de XIIIe eeuw Chaâteau - La Chaise Dieu (22 km) Abbey Gothic Festival klassieke muziek - Chanteuges (44 km) Zalm aquacultuur - Le Puy en Velay (63 km) Museum van Religieuze Kunst, de koning van Festivals Bird, Groene Linzen, Verbena Velay - Vulcania (90 km) Europees Park van Vulkanisme etc.. ..

loisirs loisirs

loisirs loisirs

loisirs loisirs

loisirs loisirs

 

 Voorbeeld animatieprogramma

zondag
11:00 Welkomstdrankje

maandag
10:00 Ping Pong
14:00 Out Kasteel Domeyrat
17:00 Volleybal
petanque 20:30

dinsdag
13:00 koele Kano
18:00 Ponting
21:00 Ballad Night (uiensoep) of Quiz
23:00 Inleiding Sterrenkunde

woensdag
10hh00 Wandelen
17:00 Volleybal
19:00 Maaltijden thema
22:00 Dancing

donderdag
09:00 Kanovaren snelheid
17:00 Volleybal
21:00 Karaoke

vrijdag
10:00 Voetbal
17:00 Volleybal
21:00 The Jazz Cooks

zaterdag
Aankomst en vertrek van families